Ezekkel a tippekkel aknázza ki mobiltelefonja teljes potenciálját!

Úgy tűnik, hogy a mobiltelefonok minden nap változnak. Vannak operációs rendszer-frissítések, új alkalmazások és még új képességek is magával a telefonnal. Másképp néznek ki, másként teljesítenek, sőt más összegekbe kerülnek. Ez azt jelenti, hogy valóban meg kell értened, mit kínál a mobiltelefon világ, ezért nézd meg az alábbi tippeket.

Tartózkodjon a telefon hosszú ideig tartó bekapcsolásától, ha gyenge a jele. Ez általában megöli az akkumulátort, így nem lesz lé, amikor a legnagyobb szükség van rá. Az akkumulátor kímélése érdekében próbálja meg olyan helyeken folytatni a telefonhívásait, ahol a jelek nagyon erősek.

Ha mobiltelefont szeretne adni a gyermekének, győződjön meg róla, hogy megkapja-e a költségvetésének és az igényeinek megfelelő tervet. Ha nagyon szeretnek szövegezni, akkor fontolja meg azokat a terveket, amelyek korlátlan sms-t tartalmaznak. Ha nem, akkor óriási számlát kaphat.

Próbálja korlátozni a nap folyamán az interneten megtekintett videók mennyiségét. A videó megsemmisíti az Ön GB-kapacitását, mivel általában streaming, és sok adat szükséges a futtatásához. Ha gyakran néz YouTube-videókat a nap folyamán, érdemes korlátlan adatforgalmat választania.

Ne használjon képernyővédőt a telefonján. Ezek elsőre praktikus befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a nap folyamán káprázó fény mennyiségét, de a telefon láthatóságát is. Légbuborékok is keletkeznek, ha nem megfelelően rakja fel őket.

Akinek van okostelefonja, az egész nap használja. Biztosnak kell lennie abban, hogy időről időre kikapcsolja. Bármely okostelefon olyan, mint egy kis számítógép. Jobban fog futni, ha újraindul, és a memória tiszta. Néhány leállítás valóban segít.

Távolítsa el a telefont, ha növelni szeretné a memóriáját. Ez azt jelenti, hogy eltávolítja a vállalat összes témáját, logóját és képét, amelyhez kapcsolódik, ami több lehetőséget kínál csengőhangok és képek vásárlására más mobiltelefon-szolgáltatóktól.

Ha van okostelefonja, vegye figyelembe, hogy valószínűleg néhány éven belül ki kell cserélni. A számítógéphez hasonlóan a mobiltelefonok is folyamatosan használják a memóriát, és újabb operációs rendszerekre van szükségük. Végül okos telefonja elavulttá válik, és nem lesz memória, vagyis a telefon nem fog megfelelően működni.

Győződjön meg arról, hogy az okostelefon szükségszerű. Az okostelefonok sok pénzbe kerülnek, és jó értéket kínálnak, ha a funkciók hasznosak az Ön számára. Ezért csak akkor válasszon egy alap telefon helyett, ha szüksége van rá. Ha nincs szüksége ilyen speciális funkciókra, nehéz megindokolni a borsos árcédulát és a havi számlákat. Nem mindenki számára a legjobb befektetés.

Próbáljon meg beszerezni egy mobiltelefont távoli kulcs nélküli belépéssel. Ez jól jöhet, ha a kulcsait bezárja az autóba. Kezdje azzal, hogy telefonon felhív egy otthoni személyt. Ezután tartsa a telefont egy lábnyira az autó ajtajától. Nyomhatják meg és tartsák lenyomva a kinyitás gombot a mobiltelefonjuk közelében. Az autónak ki kell oldania.

Ha a mobiltelefon valaha is nedves lesz, azonnal kapcsolja ki. Szedje szét, és vegye ki a SIM-kártyát, az akkumulátort és az egyéb eltávolítható belső részeket. Ezután tegye az egészet egy rizzsel teli tálba. Egy éjszakán át pihentesse, hogy a rizs alaposan kiszáradjon. Fújd ki, és működnie kell!

A mobiltelefonokról mindent megtudhat, csakúgy, mint az ehhez hasonló cikkeket. Miután úgy érzi, hogy jól megértette a témát, új információkat fog találni. Ez azt jelenti, hogy naponta fent kell maradnia ezen információk felett, hogy soha ne maradjon le.